Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 28-Nov-2009 10:36
TEMPAHAN/HASIL JAHITAN 11[003]/2009
Saya LETAK JAWATAN sementara.. Jari manis sebelah kanan saya terlalu sakit. Buat kerja lain pun tak selesa. Nilah akibat banyak sgt menjahit.. Tempahan saya minta pembantu sambung n selesaikan...

Baju kawan Nor. Bunga2 baju ni (manik merah tu) n batu2 ni bukan hasil kerjatangan kami. Kawan Nor kata, dia tempah baju bersekali dgn tempahan manik. Tapi dia rasa agak kurang 'meriah' untuk majlis perkahwinannya. Nor datang minta idea n beli manik, Yaya cadangkan manik tabur di leher (V), dan saya cadangkan tambah dedaun di bunga dan tabur di tangan. Lupa plak ambik gbr sebelumnya..
1a. Leher,



2b. Bunga badan


Wani - Tinggal kat mana? kalau area KL, p cari kat sykt bunga reben jalan TAR ye..Betul, kat Seremban pun susah nak cari. Kebanyakan yg kecikkkk je
Izan72 - memang tengah rehat serehat rehatnya Zan....

© Pidgin Technologies Ltd. 2016